Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Stel je eigen horeca kleding samen bij MW Bedrijfskleding

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made

Ben jij op zoek naar horeca kleding die volledig aansluit op de huisstijl van jouw onderneming? Dan is de horeca kleding van POCO dé oplossing voor jou. Met de duizend-en-een mogelijkheden van POCO bedrijfskleding kunnen wij kleding volledig op maat maken. Met een ruime keus aan blouses, polo’s, koksbuizen, schorten en sloven in meer dan 75 verschillende kleuren en stoffen komen we altijd tot een passende oplossing. Kies uit stoer en modern denim, katoen of stoer leer. Met of zonder stretch. Ook in de modellen is een ruime keus. Ga je voor een moderne slim fit of toch voor een standaard regular fit? Met één, twee of zonder borstzakken? Lange of korte mouw en met of zonder lummel?

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made

Oog voor detail

Naast de vele kleuren, stoffen en modellen heb je ook nog tal van keuzes om de outfit tot in de detail aan te passen aan jouw huisstijl. Zo kan de kleur en de stijl van de kraag voorzien worden van de kleur naar keuze evenals de knopen, de knoopgaren en de knoopgaten. Daarnaast kunnen we alle kledingstukken voorzien van een logo doormiddel van borduren en bedrukken in onze borduurstudio. Hier wordt de collectie ambachtelijk afgewerkt om de hoogst mogelijke controle te houden op de kwaliteit.

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made

Voor alle beroepen in de horeca

De horeca kledij van POCO is breed inzetbaar. Of je nou kok of afwasser bent in een restaurant of cafetaria. Of werkt in de bediening van een lunchroom, café of pizzeria. Voor ieder bedrijf is een prachtige collectie te creëren, waardoor jij en je medewerkers het visitekaartje zijn voor het bedrijf. De kledingstukken zijn al vanaf 3 stuks custom made te bestellen.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van POCO bedrijfskleding? Maak dan een afspraak of bezoek onze ruime showroom in Leek.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.