Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

MW Bedrijfskleding sponsor van TT-Instituut Rally Team

MW Bedrijfskleding sponsor van TT-Instituut Rally Team

Leerlingen van het TT-Instituut Drenthe College zijn door MW Bedrijfskleding in een nieuwe jasje gestoken. Voor hun deelname aan de Morocco Desert Challenge, de zwaarste amateur rally ter wereld, hebben wij een prachtige én praktisch kledingpakket samengestelt en laten borduren met de logo’s van alle sponsoren. Aangenaam herkenbaar noemen wij dat!

Kleding voor alle weersomstandigheden

Het kledingpakket voor de heren bevat twee polo’s, een sportieve polo en een representatieve polo, en een t-shirt. Voor koudere weersomstandigheden is een comfortabel softshell vest ter beschikking gesteld. Voor de werkzaamheden aan de auto is er gekozen voor een gebruiksvriendelijke werkoverall, een lange werkbroek én korte werkbroek. We hebben samen gekozen voor het merk Clique, een collectie voor alle mogelijke weersomstandigheden!

Zelf geprepareerde rally auto

Leerlingen van het TT-Instituut Drenthe College zullen vanaf 14 tot 22 april als het eerste studententeam deelnemen aan de Morocco Desert Challenge met een volledig geprepareerde Isuzu Trooper / Opel Monterey rally auto met een 3.2L V6 motor. De auto is door de heren zelf klaargemaakt in de vrije uren van de autowerkplaats.

TT-Instituut Drenthe College

Het TT-Instituut ligt namelijk naast het wereldberoemde TT Circuit van Assen. Het schoolgebouw heeft zeer moderne auto- en motorgarage met prachtige praktijklokalen en de allernieuwste apparatuur. Ook de leerlingen van het Drenthe College lopen er aangenaam herkenbaar bij met de automotive werkkleding van MW Bedrijfskleding.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid