Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Alpe DuVries en MW Bedrijfskleding slaan de handen in één

Alpe DuVries en MW Bedrijfskleding slaan de handen in één

In de winter is het een skigebied, maar in vanaf het voorjaar wordt de Alpe d’Huez omgetoverd tot een waar fietsparadijs! Het gebied is in Nederland bekend geworden als aankomstplek tijdens de Tour de France en is een trekpleister voor fietsliefhebbers geworden. Menig grote namen in de wielrensport zijn de uitdaging aangegaan door de Alpe d’Huez te beklimmen, maar het record van Marco Pantini is na 22 jaar nog steeds niet verbroken! De klim staat bekend om zijn lengte en vele haarspeldbochten, wat de klim één van de zwaarste fietsuitdaging maakt.

Alpe DuVries voor KWF Kankerbestrijding

Ondanks de lange en zware klim van de Alpe d’Huez, draaien de mannen uit Vries hun hand hier niet voor om. Zeven wielrenners gaan de uitdaging aan met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF Kankerbestrijding. Een prachtig initiatief van de mannen uit Vries en het team van MW Bedrijfskleding wenst ze ontzettend veel kracht en succes toe!

Aangenaam herkenbaar met MW Bedrijfskleding

Dit geweldige initiatief van Alpe DuVries wil MW Bedrijfskleding niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom zijn wij blij dat we de kleding voor het fietsteam hebben mogen verzorgen! Dankzij de blauwe polo’s, sweaters en jassen zorgen we ervoor dat het team goed in de kleren zit en aangenaam herkenbaar aan de klim kan beginnen! “Het is belangrijk dat we dit soort initiatieven blijven steunen, zodat de strijd tegen vreselijke ziektes doorgevoerd kan worden”, aldus Kirsten Wiersema.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid