Sixton Peak werkschoenen verkrijgbaar bij MW Bedrijfskleding

Dankzij onze samenwerking met Sixton Peak hebben wij een prachtige collectie werkschoenen voor iedere vakman of vakvrouw. Of je nu werkt in de horeca, transport en logisitiek, bouw en industrie, facilitaire dienstverlening of in de beveiliging. Voor iedere beroepsgroep heeft Sixton een passende collectie werkschoenen.

Sixton Peak werkschoenen

Italiaanse vakmanschap met Sixton Peak

De veiligheidsschoenen van Sixton staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche. Sixton luistert naar de wensen van afnemers en dragers én vertaalt deze met geavanceerde technieken als Outdry en Duo microfiber hielvoering naar steeds betere producten. Het allerbeste uit de Italiaanse markt, met voor elke situatie een sterke, degelijke schoen. Dat is Sixton Peak.

Sixton Peak werkschoenen

Sixton Peak direct passen in de showroom

Benieuwd naar deze prachtige collectie werkschoenen? Bezoek de spiksplinternieuwe shop-in-shop in onze ruime showroom in Leek en krijg advies op maat van één van onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:30. Mocht dat nou niet goed uitkomen? Dan kan er ook altijd een afspraak gemaakt worden buiten de reguliere tijden om of een pas-sessie op locatie.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Melvin Oenema

Melvin Oenema

Melvin is inmiddels onderdeel van het meubilair en al begonnen aan zijn tweede decennium bij MW Bedrijfskleding. Melvin weet bijna alles op het gebied van bedrijfskleding en dan dreunt hij met gemak ook nog eens alle 250.000 productnummers op. Écht onvoorstelbaar..