Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Ontdek thermokleding van Craft Sportswear

MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding

Thermokleding werd vroeger veel gebruikt als onderlaag bij landen met erg lage temperaturen. Tegenwoordig wordt thermokleding ook veel gebruikt in de (outdoor)sportwereld. Thermokleding houdt de lichaamswarmte vast en voert het vocht naar buiten. Ideaal voor de koude temperaturen!

MW Bedrijfskleding Thermokleding Craft Sportswear sportkleding

Thermokleding voor sporters

Eén van onze prachtige merken is het bekende sportmerk Craft. De oplettende Studio Sport-kijker heeft kunnen zien dat het merk momenteel kledingsponsor is van eredivisieclub PEC Zwolle, maar ook van hét Zweedse wintersportteam. En dit is niet toevallig, want Craft Sportswear staat vooral bekend om haar thermo ondergoed.

MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding

Uitermate geschikt als bedrijfskleding

Afijn, dan nu de passende oplossing van MW Bedrijfskleding. Thermokleding hoeft natuurlijk niet alleen voor (winter)sporters te zijn. De thermoshirts en thermobroeken van Craft zijn ook uitstekend te gebruiken als werkkleding. Door de elasticiteit en het lichte gewicht van wol zitten de kledingstukken als gegoten en zijn erg comfortabel om te dragen. Dankzij de extreem ademende stof voorkomt het ook overmatig zweten en is het tevens snel droog wanneer dit wel gebeurt. Ideaal tijdens werkzaamheden in de winter!

Bijpassende winterjassen en truien

Naast de thermokleding heeft Craft ook een prachtige collectie winterjassen en stoere truien voor zowel dames als heren. Alle winterjassen en truien zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en maten. Dankzij onze eigen borduurstudio kunnen wij artikelen volledig naar de huisstijl van jullie organisatie personaliseren.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.