Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Nieuw kledingpakket voor Wold & Waard

Nieuw kledingpakket voor Wold & Waard

Wold & Waard is een woningcorporatie in Leek. Ze verhuren ongeveer 5.500 sociale huurwoningen in de gemeente Westerkwartier en richten zich vooral op mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Het gaat bij Wold & Waard niet alleen om het huis, maar ook een bijdrage aan de woonomgeving en leefbaarheid.

Comfortabele werkkleding met uitstraling

Wold & Waard kwam bij ons met de vraag of MW Bedrijfskleding een nieuw kledingpakket kon samenstellen voor de vakmannen en woonconsulenten. De nieuwe werkkleding voor het personeel moest aan een aantal eisen voldoen. Hierbij stond comfort op nummer één. Het moet namelijk lekker zitten en de collega’s die het dragen moeten fijn kunnen werken in de kleding. Daarnaast vond Wold & Waard het van belang om een winterjas in het pakket te hebben. Deze moest echt goed warm zijn voor de koudere dagen. Maar ook een zomerjas die tussen de seizoenen gedragen kan worden was een wens. De vakmannen hebben nu een compleet nieuwe set werkkleding. Een werkbroek waar lichte stretch in zit voor extra comfort en een short van Mascot Workwear. Een t-shirt, poloshirt, trui en vest van Clique. Een winterjas van Mascot Workwear en tussenjas van Printer. Daarnaast hebben de vakmannen werkschoenen van Sixton Peak.

Noordelijke nuchterheid: ‘doe maar gewoon’

De motto van Wold & Waard is Samen werken aan samen wonen. De noordelijke nuchterheid van ‘ doe maar gewoon’ hoort bij het bedrijf. Opvallende kleding met grote schreeuwerige logo’s past hier niet bij. Daarom heeft onze adviseur Sharon gekozen voor een antraciet en zwart kledingpakket. Waarbij de kleuren van het logo van Wold & Waard mooi naar voren komen.

Enthousiaste reacties van ons personeel

Om het personeel van Wold & Waard er bij te betrekken hebben we een aangeklede pop met de nieuwe werkkleding op kantoor neergezet. Zo konden alle medewerkers zien hoe de nieuwe werkkleding eruit zag. Alle reacties waren positief. Professionele uitstraling, zichtbaar maar niet schreeuwerig. Bij het doorpassen van de werkkleding werd iedereen enthousiast van het comfort van de jassen.

‘MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen’

Wold & Waard aan het woord: We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving. Dat was één van de criteria toen we op zoek gingen naar nieuwe bedrijfskleding. We hebben een aantal bedrijven bezocht en ons laten adviseren. Uiteindelijk was het de kleding van MW Bedrijfskleding die het beste aansloot bij onze wensen. De kleuren, hoe de stof aanvoelde, het comfort wat we meteen voelden toen we de winterjas aantrokken. Samen met de mooie kleine blauwe details zoals knoopjes, zorgde dat ervoor dat we allemaal van deze kleding enthousiast werden. Ben je ook op zoek naar een nieuw kledingpakket voor je personeel? Maak snel een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs of bezoek onze 1600 m2 showroom.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid