Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Bescherm jou en je medewerkers tegen teken met Rovince

Bescherm jou en je medewerkers tegen teken met Rovince

Er zijn jaarlijks ruim 1,3 miljoen tekenbeten in Nederland waarbij 27.000 lyme besmettingen. Dit is een groot probleem! Sinds 2009 is de ziekte van Lyme een erkende beroepsziekte. Werkgevers moeten maatregelen treffen om werknemers zo goed mogelijk te beschermen.

NEN 8333

De norm NEN 8333 is opgesteld uit initiatief van de projectgroep ‘Beschermende kleding tegen tekenbeten.’ Deze norm bepaalt welke technische eisen de kleding aan moet voldoen om je te helpen beschermen tegen tekenbeten. De kleding is gemaakt van de stof permethrine. Deze bedekkende kleding helpt jou beschermen tegen tekenbeten. Door te voorkomen dat teken bijten worden de ziekte van Lyme en andere door teken overdraagbare ziekten voorkomen.

Wist je dat teken actief zijn vanaf 4 graden? Teken zijn niet alleen in zomer actief en het aantal tekenbeten stijgt ieder jaar nog steeds.

Tekenwerende kleding van Rovince

De kleding van Rovince helpt jou en je medewerkers te beschermen tegen een tekenbeet. De kleding is gemaakt volgens de NEN 8333 norm. Rovince beschermt niet alleen tegen teken maar ook tegen muggen en andere plaaginsecten. De kleding is speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld waterschappen, rail, infra, staatsbosbeheer, gemeenten, hoveniers, greenkeepers en grondbewerkingsbedrijven.

Permethrine

De kleding is behandeld met Permethrine. Wat is permethrine? Permethrine is een synthetisch pyrethroïde, een van nature aanwezig insecticide dat voorkomt in chrysantachtigen. De werking van de stof blijft zeker actief tot 80 wasbeurten. Kleding is al behandeld voordat de kleding gemaakt wordt. Zo is de stof niet schadelijk voor de mens met de hoeveelheid permethrine waarmee de kleding is behandeld. Wanneer de teek in aanraking komt met de kleding van Rovince wordt de teek verlamd en valt van de kleding af.

Het assortiment bestaat uit truien, jassen, broeken, sokken, blouses, polo’s. Benieuwd of Rovince jou kan beschermen tegen teken, muggen en andere plaaginsecten? Maak een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom en laat je adviseren.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid