Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

MW Bedrijfskleding gaat samenwerken met dé meesters in schoenen

MW Bedrijfskleding gaat samenwerken met dé meesters in schoenen

De heren van SchoenenZaken hebben oog voor kwaliteit, aandacht voor hun vak en liefde voor dé stad Groningen. Daar kunnen wij ons prima in vinden! Daarom gaan wij de samenwerking aan met deze unieke schoenenzaak in hartje Groningen. Binnenkort loopt het hele team van MW Bedrijfskleding op dé meesters, met de hand gemaakte Italiaanse herenschoen. En dat met het MW logo erop. Gaaf! Ook jouw medewerkers kunnen deze unieke herenschoenen dragen op de werkvloer mét bedrijfslogo. Het resultaat is geweldig!

De meesters in herenschoenen

In Nederland zijn nog slechts een handjevol ambachtslieden die een trendy en moderne herenschoen met de hand kan maken. Paul Vetter is zo’n ambachtslied. De kunstenaar van SchoenenZaken maakt deze herenschoen met de kwaliteit die je alleen mag verwachten van Italiaanse luxe merken. De winkel in de Zwanenstraat, onlangs verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland, is een ware beleving. De bijna 100 jaar oude muurschildering, die onverwachts te voorschijn kwam tijdens de verbouwing, staat centraal in de winkel. Kortom: SchoenenZaken is écht een bezoek waard!

SchoenenZaken Ft. MW Bedrijfskleding

Binnenkort is de unieke collectie herenschoenen ook te bewonderen in de showroom van MW Bedrijfskleding. Nieuwsgierig? Kom langs voor advies op maat door één van onze adviseurs onder het genot van een heerlijk kop Segrafredo koffie. Liever advies van de meesters zelf? Paul, Thies en Joël vinden het geen probleem om op locatie alle medewerkers een schoen aan te trekken. Het zijn tenslotte dé meesters.

Finishing touch op de werkvloer

De herenschoenen van SchoenenZaken zijn perfect voor representatieve beroepen in branches als horeca, automotive, beveiliging en beroepsopleidingen. Geef de outfit van de medewerkers een finishing touch met het unieke concept van SchoenenZaken.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid