Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Mascot Workwear Tested to Work

Mascot Workwear Tested to Work

Testen van werkkleding voor het verkocht wordt, wat houdt dat eigenlijk in? Dit is de belangrijkste bedrijfswaarde van Mascot Workwear. Mascot wil dat de productie, dienstverlening en presentatie volledig TESTED TO WORK zijn. Door vooraf alles te testen, creëer je producten die langer meegaan en dus beter voor je portemonnee zullen zijn. Ook het milieu zal hiervan profiteren, want als de kleding langer meegaat zal er minder vaak nieuwe kleding geproduceerd worden. Mascot test de werkkleding in een aantal fases. In deze blog leggen we kort uit door welke fases jouw werkkleding gaat.

Laboratoriumstest

Doordat Mascot fysieke en chemische testen uitvoert in hun eigen laboratoriums wordt er gezorgd dat de kleding van hoge kwaliteit voldoet. In Denemarken en Vietnam bevindt zich de laboratoria en hier wordt er met een machine verschillende testen uitgevoerd. De stof wordt bekeken op sluitvastigheid, scheur- en treksterkte, kleurechtheid, krimp, vormstabiliteit en gewicht. Ook wordt er gekeken of de kleur van de kleding intact blijft na transpiratievocht en wordt er gekeken naar hoeveel wrijving de kledingstukken aan kan.

Werkkleding aan het werk

Om de beloftes waar te maken wordt de kleding getest vanuit een testpanel. Dit testpanel bestaat uit professionals uit de branche waarvoor de kleding bedoeld is. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende prototypes van de kledingstukken. Deze worden in een werkelijke werksituatie gebruikt. De werkkleding wordt dan getest op materiaal, of het veel slijt en ook op het wassen van de werkkleding. Als volgt wordt de ervaringen genoteerd en wordt het product aangepast waar nodig, zodat het eindresultaat meer dan perfect is. Op deze manier zorgt Mascot voor de beste product ervaring.

Kwaliteitscontrole

De controle van de werkkleding is een belangrijk onderdeel van het TESTED TO WORK proces. Eerst zal er een stof controle plaatsvinden. Bij dit proces zal er een stuk stof naar het laboratorium worden gebracht en wordt het getest op uiterlijk, kleur, weeffouten en gewicht. Pas wanneer alle stoffen voldoet aan de controle criteria, wordt het product goedgekeurd en kan je zeggen dat de werkkleding van hoge kwaliteit voldoet. Hierna zal nog een laatste steekproef controle plaatsvinden, zodat alles goed is bekeken en niks over het hoofd is gezien.

Extreme omstandigheden

Mascot vindt het belangrijk te testen tot het uiterste, zo ook in extreme omstandigheden of werkomstandigheden. De hele wereld over in de slechte omstandigheden om zo het beste product te creëren, is voor Mascot het beste bewijs en het beste feedback. Zo zie je in het volgende filmpje dat in Patagonia de kleding wordt getest in ruige gebieden, waar extreme regen en wind van orkaankracht kan plaatsvinden. Op deze manier zorgt Mascot voor de beste kwaliteit kleding.

Mascot Workwear

Mascot is één van de grootste producenten in werkkleding. Ze leveren de duurzaamste en veiligste werkkleding. Het assortiment is opgedeeld in verschillende collecties. Elk collectie past weer bij een werksituatie. Op deze manier kan iedereen zijn/haar werkkleding, veiligheidskleding en veiligheid schoenen vinden voor zijn beroep. De collectie van Mascot Accelerate heeft veel stretch en is handig in slechte weersomstandigheden en de Mascot Advanced is weer erg handig voor in de bouw. Mascot Industry is weer erg goed voor de industriële branche. Deze drie en nog vele andere zorgen dat Mascot een breed assortiment heeft aan werkjassen, werkbroeken, werkshirts, werkpolo’s en werkvesten. Maak een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom en laat je adviseren!

 

 

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid