Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Mascot Advanced 100% Stretch nu in de showroom

Mascot Advanced 100% Stretch nu in de showroom

De werkkledingindustrie wordt revolutionair gemoderniseerd met de volgende generatie werkkleding in 100% stretch, hoge duurzaamheid, laag gewicht en een geïntegreerd ontwerp. Een nieuw ontwerp van de broek biedt de gebruikers buitengewoon duurzame werkbroeken samen met vier-weg stretch.

Als je de vrijheid hebt beleefd, wil je geen andere werkbroek meer

Broeken zo comfortabel dat je ze niet uit wilt doen. Dat was de reactie van de eerste vakmensen die de nieuwe stretchbroek droeg. Een broek van 100% stretch heeft een uitzonderlijke bewegingsvrijheid. Zeker wanneer je gewend bent om in een broek van een stijver materiaal te werken.

De industrie richt zich op stretch

Er is de afgelopen 15 jaar veel gebeurd met een werkbroek, met name met betrekking tot de stoffen. Jarenlang was de werkbroek stijf, zwaar en hun voornaamste doel was om bescherming te bieden. Sindsdien hebben innovaties in de ontwikkeling van stoffen werkkleding lichter en flexibeler gemaakt. En nu staat de stretchrevolutie voor ons.

Uitstekende bewegingsvrijheid door de collectie van Mascot

Mascot Advanced is een volledig assortiment lichtgewicht werkkleding met volledige stretch. Dit assortiment is ontworpen voor gebruikers van werkkleding die een werkdag op volle snelheid meemaken en die hoge eisen stellen aan de functionaliteit en het comfort van hun werkkleding. Mascot Advanced is 100% vier-weg stretch met uitzonderlijk hoge duurzaamheid.

Mascot als een van de vele merken van MW Bedrijfskleding

De revolutionaire Mascot werkbroeken zijn nu verkrijgbaar bij MW Bedrijfskleding. Ze zijn verkrijgbaar in lange werkbroeken en korte werkbroeken uit de Mascot Advanced collectie. De broeken zijn er in zeven verschillende kleuren en te combineren met andere producten van Mascot. Bijvoorbeeld met vocht afvoerende geïsoleerde jassen of fleece-jumpers met thermische middenlaag en wind- en waterdichte buitenlaag.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid