Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Kooduu Synergy 3-in-1 sfeerlamp

Kooduu Synergy 3-in-1 sfeerlamp

Dit keer geen bedrijfskleding, maar een hele toffe gadget. Met de Kooduu Synergy 3-in-1 sfeerlamp wordt het direct gezellig en sfeervol op ieder horecaterras of loungeroom. Zoals de naam al doet vermoederen is de Kooduu niet alleen een sfeerlamp, maar ook een wijnkoeler of plantenvaas. Daarnaast speel je eenvoudig de fijnste muziek af via je telefoon dankzij de ingebouwde Bluetooth speaker. Geniet van een heerlijke zomernacht met jouw favoriete Spotify playlist op de achtergrond onder het genot van een lekker koud glas wijn.

Kooduu Syngery sfeerverlichting

IJskoud de lekkerste

De Kooduu Synergy is aan de bovenzijde voorzien van een “bucket”. Plaats een heerlijke fles wijn, vodka of frisdrank in de “bucket”, vul hem vervolgens met ijs een tadaaaa! Jouw klanten kunnen de hele avond genieten van een koude fles wijn.

Kooduu Syngery Bluetooth speaker

Jouw muziek, waar je maar wilt

Dankzij de ingebouwde Bluetooth speaker kan jij jouw eigen afspeellijsten afspelen. Waar en wanneer je maar wilt. zorg voor een feestje op elke plek waar en wanneer je maar wilt. Iedere apparaat met Bluetooth is te koppelen aan de Kooduu Synergy. Ben je al eerder gekoppeld met de speaker? Dan is het de volgende keer slechts een kwestie van aanzetten en afspelen. Handig toch? De accu gaat tot wel 7 uur mee is en is snel en eenvoudig op te laten via de meegeleverde stekker.

Kooduu Syngery wijnkoeler

Sfeervolle verlichting zorgt voor sfeervolle avonden

Naast de wijnkoeler en ingebouwde speaker beschikt de Kooduu Synergy over een ingebouwde LED lamp met sfeervol licht. Hierdoor kunnen jouw gasten ook tot in de late uren genieten van een heerlijk koud glas wijn met fijne muziek op de achtergrond. En als één Kooduu Synergy al zoveel sfeer creëert, beeld je dan eens in wat een sfeer het zal geven wanneer er meerdere Kooduu sfeerlampen op het terras geplaatst worden. Om bij weg te dromen!

Kooduu Syngery gadget

Verkrijgbaar in drie verschillende modellen.

De Kooduu Synergy is verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Het kleinste model, de Synergy 35, is 41 cm hoog en heeft een doorsnede van 24 cm. De bucket heeft een inhoud van 1,3 liter en de accu gaat ruim 5 uur lang mee. De Synergy 50 is het middelste model en is 56 cm hoog en heeft een doorsnede van 32 cm. De bucket heeft een inhoud van 2 liter en de accu gaat ruim 6 uur lang mee. Het grootste model, de Synergy 65 is 71 cm hoog en heeft een doorsnede van 41 cm. De bucket heeft een inhoud van 4,8 liter en de accu gaat ruim 7 uur lang mee.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid