Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Herenschoenen van SchoenenZaken nu in de showroom

Herenschoenen van SchoenenZaken nu in de showroom

Dat MW Bedrijfskleding ging samenwerken met Schoenenzaken, de meesters in herenschoenen, was al even bekend. Maar vanaf vandaag is de samenwerking ook te bewonderen in de showroom. Wij hebben samen met Joel, van SchoenenZaken, de shop-in-shop ingericht waar je de unieke herenschoenen vindt van merken als Giorgio en Greve.

Herenschoenen van SchoenenZaken

Representatieve schoenen voor verkopers en adviseurs

De unieke herenschoenen van SchoenenZaken bieden uitstekende mogelijkheden voor medewerkers met een representatieve dresscode, zoals verkopers en adviseurs. De keuze is reuze en de mogelijkheden eindeloos door de vele combinaties die gemaakt kunnen. Daarnaast kunnen de meesters in schoenen ook het logo van jouw organisatie in de schoen branden. Een prachtig en uniek detail!

MW Bedrijfskleding schoenen

Kom passen in onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden van de representatieve schoenen voor de medewerkers van jouw organisatie? Kom langs in onze 1600m2 grote showroom in Leek of maak vrijblijvend met onze collega’s voor een pas-sessie bij ons of op locatie met advies op maat.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid