Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Chaud Devant lanceert drie nieuwe collecties

Chaud Devant lanceert drie nieuwe collecties

Niet lang geleden lanceerde Chaud Devant met trots hun nieuwe lookbook vol met nieuwe producten en ook nieuwe collecties. We hebben drie van de beste collecties uitgekozen voor jou, namelijk Pure Denim, Dark Olive en Bujutsu. De nieuwe collecties zijn trendy, modern en duurzaam, dus echt perfect voor 2018 en de aankomende jaren.

Pure Denim Collectie voor karakter en rauwheid

De nieuwe Pure Denim collectie is sterk, rauw en heeft karakter. Daarom is het de perfecte mix van mode en werkkleding. Echte denim leeft! Hoe meer je het wast, hoe meer het tot leven komt. Was en behandel het zoals je wilt. Pure Denim neemt je identiteit op. Wees gedurfd en combineer de stijl die bij je past. Iedereen houdt van denim!

Basix Dark Olive is de kleur van de nu

Groen is de verbindende factor in de nieuwe collecties. Chaud Devant gelooft in groen omdat deze kleur het toenemende bewustzijn in de samenleving vertegenwoordigt, met een grotere focus op een gezonde voeding, pure ingrediënten en verantwoorde, duurzame producten. Chaud Devant ontwikkelt en produceert sinds 1996 professionele werkkleding voor chefs, keukenbrigades en catering personeel. In de studio in Amsterdam ontwerpen ze trendy werkkleding die wordt geproduceerd in Europese ateliers.

De Bujutsu is het uitstapje naar iets unieks

De Bujutsu is anders dan de andere kledingstukken uit de collectie. Het is een speelse, moderne jas met karakter. In tegenstelling tot de andere koksbuizen, wordt dit model over het hoofd getrokken. De asymmetrische borstzak geeft de Bujutsu zijn eigen unieke expressie. Ten slotte geven de kleuren de koksbuis een casual look and feel.

Ben je nu geïnteresseerd in de nieuwe collectie van Chaud Devant, download dan Chaud Devant’s volledige lookbook op onze download pagina. Wil je de nieuwe collectie voelen, passen of bekijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid