Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Bezoek MW Bedrijfskleding op de Horeca EvenTT 2019

Een vast item op de agenda van MW Bedrijfskleding is de Horeca EvenTT in de TT Hall in Assen. Voor het Noorden van Nederland is dit dé vakbeurs voor horeca, grootkeuken en recreatie. Op dit mooie evenement komt een breed scala aan regionale- en landelijke exposanten. Tijdens dit evenement kan je ruiken en proeven aan de lekkerste gerechten en de trends van 2019 op het gebied van horeca zien en beleven.

Nieuwe collectie horecakleding van Le Nouveau Chef

Ook wij zullen er, net als voorgaande jaren, weer aanwezig zijn met de laatste fashion trends op het gebied van horeca bedrijfskleding. Op onze stand vind je o.a een uitgebreide collectie van het prachtige kledingmerk Le Nouveau Chef met keukenkleding. Daarnaast tonen we ook een uitgebreid assortiment van POCO Bedrijfskleding.

Bezoek de MW Bedrijfskleding stand

Nieuwsgierig? Bezoek onze stand en krijg advies op maat van één van onze adviseurs. De Horeca EvenTT wordt gehouden op 11, 12 en 13 februari in de TT Hall om Assen. De evenementenhal beschikt over 6000 parkeerplaatsen en een directe afslag vanaf de A28.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid