Richtlijnen rondom Corona | Klik hier voor meer informatie Richtlijnen rondom Corona | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Beroepsopleidingen

Leerling-kok, stagiair in een hotel of automonteur in opleiding? Ook als je nog lerende bent, wil je goed voor de dag komen. Professioneel en herkenbaar. Daarbij zijn er vaak voorschriften voor beroepsopleidingen kleding. Daarom zijn wij er ook voor jou als student!

MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding voor beroepsopleidingen

MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding voor beroepsopleidingen

Naast het leveren van bedrijfskleding aan bedrijven, verenigingen en sportclubs leveren wij ook werkkleding voor beroepsopleidingen voor vele MBO-scholen in Noord-Nederland en Oost-Nederland. Scholen die wij tot onze klanten mogen rekenen zijn het Alfa-College Groningen, Hoogeveen en Hardenberg, Friesland College Leeuwarden en Heerenveen, Drenthe College Assen, Meppel en Emmen, Noorderpoort College in Groningen en Winschoten en het ROC Friese Poort in Drachten.

Van leerling kok tot leerling gastheer of gastvrouw

Van leerling kok tot leerling gastheer of gastvrouw

Dankzij onze vele merken en ruime aanbod in het assortiment kunnen wij, net als voor ieder beroep, ook iedere opleiding voorzien van bedrijfskleding. Denk hierbij aan koksbuizenhoreca blouses, schorten, sloven en koksbroeken voor koksopleidingen van Greiff. Ook retail kleding voor kappersopleidingen, slagersopleidingen en bakkersopleidingen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Daarnaast leveren we werkkleding voor leerlingen schilders, autotechnicus, installateurs, timmermannen, lastechniek en meer. Ook kan je bij ons terecht voor zowel representatieve kleding als beveiligingskleding voor beveiligers. De representatieve kleding wordt ook gebruikt voor leerlingen die een opleiding volgen tot gastheer, gastvrouw en receptionist(e).

Ook voor sportopleidingen en zorg en welzijn opleidingen

Ook voor sportopleidingen en zorg en welzijn opleidingen

Met onze sportmerken ERIMA, Craft Sportswear en JAKO voorzien wij ook leerlingen die een opleiding als sport en bewegen, personal trainer en andere sportgerelateerde BBL of BOL opleidingen van kleding. Ben je op zoek naar beroepskleding voor in de zorg? Geen probleem! Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. Dankzij het merk De Berkel. Hierdoor hebben wij trendy en moderne zorgjassen en broeken, polo’s en t-shirts in diverse kleuren. Van basic wit tot blauw en roze. Kortom: voor iedere opleiding hebben wij passende beroepskleding.

Waarom kleding voor beroepsopleidingen van MW Bedrijfskleding?

Waarom kleding voor beroepsopleidingen van MW Bedrijfskleding?

Als specialist in werkkleding en sportkleding voor alle beroepsopleidingen kunnen wij beroepskleding snel en eenvoudig leveren. Daarnaast is het mogelijk om bij ons alle kleding-items en naambordjes los bij of na te bestellen wanneer je als student de beroepskleding ontgroeit bent. De kleding worden op diverse pas-dagen op op locatie en in onze showroom per leerling volledig gepast en opgemeten, zodat iedere leerling aangenaam herkenbaar is. Onze logistieke afdeling verpakt alle kledingpakketten op basis van leerling. Zo heeft elke student zijn eigen pakket.

Veel gestelde vragen

Ik heb een aantal vragen, bij wie kan ik terecht?

Je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Hoe moet ik betalen?

Tijdens de pasdagen wordt er van je verwacht dat je meteen de kleding afrekent. Dit mag contant of met de pin. Wil je betalen met de creditcard? Ook geen probleem! De bestelling wordt dan meteen voor je geplaatst. Je bent er dan zeker van dat je in het begin van het nieuwe schooljaar de kleding hebt.

Moet ik verzendkosten betalen?

Wanneer je tijdens de pasdagen je beroepskleding bestelt krijg je dit op school geleverd. Bestel je na de pasdagen, dan ontvang je de bestelling thuis. Hiervoor worden verzendkosten van 7,95 inclusief BTW gerekend.

Kan ik bij MW Bedrijfskleding langskomen zonder afspraak?

Het is helaas niet mogelijk om voor beroepsopleidingen langs te komen zonder afspraak. Kijk bij jouw school voor extra pasdagen in onze showroom.

Wat zijn de wasvoorschriften van bedrijfskleding?

Bij aankoop van bedrijfskleding leveren wij de juiste wasvoorschriften die horen bij de bestelde kleding.

Mijn producten zijn niet geleverd, wat nu?

Vervelend om te horen! Neem contact op met de klantenservice van MW Bedrijfskleding en wij zullen dit probleem tot de bodem voor je uitzoeken.

Kan ik de bedrijfskleding retourneren?

Er zijn voorwaarden verbonden aan het retourneren van bedrijfskleding. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van MW Bedrijfskleding.

Mijn kleding is beschadigd, wat nu?

Dat is vervelend om te horen! Graag een foto maken van de beschadigde kleding en neem dan contact op met de klantenservice van MW Bedrijfskleding.

© 2021 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid