Facilitaire bedrijfskleding

Facilitair is een breed begrip en dat betekent ook een brede diversiteit aan dragers van bedrijfskleding. Van schoonmaakmedewerkers en technische dienst tot medewerkers bedrijfskantine en de conciërge. Wij bieden een ruim assortiment aan passende facilitaire bedrijfskleding voor allen. Uiteraard kan deze helemaal aangepast worden aan de huisstijl. Het logo kan bijvoorbeeld op de kleding gedrukt of geborduurd worden. Helemaal custom made bedrijfskleding is ook mogelijk.

Iedere organisatie stelt weer andere eisen aan bedrijfskleding qua functionaliteit, comfort en uitstraling. MW Bedrijfskleding heeft jarenlange ervaring met relaties die faciliterend zijn aan uiteenlopende bedrijven en instellingen. Graag zijn wij ook jouw partner op het gebied van facilitaire bedrijfskleding. Neem nu contact met ons op of plan een kennismaking!

Afspraak maken

Wij werken voor

Chef Serveert

Beijk Catering Service verzorgt de catering op tal van locaties in Noord-Nederland. Het nieuwe concept Chef Serveert is een unieke formule voor het bedrijfsrestaurant met een frisse moderne uitstraling en verse en gezonde producten.

Lees verder