Bouw en industriële werkkleding

Of je nou schilder, installateur of timmerman bent, aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. Niet alleen als het gaat om veiligheid, zichtbaarheid en draagcomfort. Er is ook steeds meer aandacht voor uitstraling. Het mag opvallen en zelfs trendy zijn. Je mag meer persoonlijkheid in de kleding stoppen. Een positieve ontwikkeling wat ons betreft.

Bij MW Bedrijfskleding heb je een ruime keuze in werkkledij en veiligheidskleding. Wij hebben in ons assortiment vele sterke merken zoals MASCOT Workwear, Jobman, Tricorp, Dassy en Sioen. Hiermee is MW Bedrijfskleding een belangrijke partner voor veel relaties. Uiteraard kunnen wij de werkkleding voorzien van de gewenste logo’s of andere uitingen. Bedrukt of geborduurd door onze eigen druk- of borduurstudio.

Mascot Advanced - Nieuwe collectie met stretch!

Mascot heeft een nieuwe collectie werkkleding gelanceerd. De Advanced collectie is voor alle hardwerkende, gepassioneerde mensen die hoge eisen stellen aan hun kleding. Het is een collectie met stretch, maar toch extreem sterk en comfortabel.

Showroom

Wij hebben een prachtige showroom in Leek die wij je graag willen laten zien. In deze showroom hebben wij overzichtelijke ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie kleding voor iedere beroepsgroep. Tot snel!

Lekker casual

Er zijn nog steeds veel mensen die werkkleding zien als noodzakelijk kwaad om goed en veilig te kunnen werken. Maar dat dat helemaal niet zo is weet jij natuurlijk al lang.

Tegenwoordig kunnen we een collectie werkkleding samenstellen waar jij je aangenaam prettig in voelt. Qua kleur, materiaal, pasvorm of trend. We stellen graag de juiste combinatie voor je samen, zodat jij je werkkleding ook met trots mee naar huis neemt.

Wij werken voor

Downloads