Bouw en industriële werkkleding

Of je nou schilder, installateur of timmerman bent, aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. Niet alleen als het gaat om veiligheid, zichtbaarheid en draagcomfort. Er is ook steeds meer aandacht voor uitstraling. Het mag opvallen en zelfs trendy zijn. Je mag meer persoonlijkheid in de kleding stoppen. Een positieve ontwikkeling wat ons betreft.

Wij werken voor

Professionele werkkleding voor bouw, service en industrie

Bij MW Bedrijfskleding vind je het grootste assortiment werkkledij, veiligheidskleding en werkschoenen onder één dak dankzij onze professionele en bekende merken. Bij ons kan je terecht voor MASCOT Workwear, Jobman, Tricorp Workwear, Dassy en Sioen. Hiermee is MW Bedrijfskleding een belangrijke partner voor veel relaties. Van werkbroeken, werkjassen, truien en vesten, polo’s en t-shirts. Daarnaast kunnen wij dankzij Sixton Peak een brede collectie veiligheidsschoenen aanbieden die beschikken over alle veiligheidsnormen. De veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende klasses: SB, S1, S2, S3, S4 en S5.

Hoge zichtbaarheidskleding voor transport, logistiek en wegenbouw

Hoge zichtbaarheidskleding is noodzakelijk wanneer je werkt aan de weg. Van verkeersregelaars tot vrachtwagenchauffeurs en van kraanmachinisten tot wegenbouwers. Voor medewerkers in de transport en logistiek en bouw en industrie hebben wij een ruime collectie High Visibility kleding. Dankzij de velle fluor gele en oranje kleuren kan er veilig gewerkt worden. Zelf in de donkerste dagen. Voor High Visibility kleding zijn er normeringen in het leven geroepen, zoals EN ISO 20471 en RWS-normering. Dankzij de merken Tricorp Workwear en Mascot Workwear kunnen wij jouw medewerkers voorzien van de hoge zichtbaarheidskleding die noodzakelijk is voor de uit te voeren werkzaamheden. Van complete werkpakken tot veiligheidsjassen en veiligheidsvesten. Maar ook veiligheidsbroeken en bodywarmers behoren tot de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor een pas-sessie op locatie

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag advies op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en kom langs in onze showroom in Leek voor een heerlijke kop koffie, in het hart van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. In onze showroom kan je alle kledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Liever een afspraak op locatie? Geen Probleem. Wij komen graag langs met de pas-bus om jouw alle medewerkers van het bedrijf door te passen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.