Transport en logistieke werkkleding

MW Bedrijfskleding is dé specialist in bedrijfskleding en ook in kleding voor de transport en logistieke sector. In onze ruime showroom hebben we een uitgebreide collectie aan werkbroeken, t-shirts, polo’s en meer.

Wij werken voor

Professionele werk- en bedrijfskleding voor de transport en logistieke sector

Heb jij een transportbedrijf of distributiecentrum? Ben jij op zoek naar werkkleding voor vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, productiemedewerkers of medewerker in de trein en scheepvaart? Dan is MW Bedrijfskleding de ideale partner. Door een breed scala aan merken kunnen wij alle medewerkers in de transport en logistieke sector voorzien van bedrijfskleding. Van professionele werkkleding tot representatieve bedrijfskleding.

Grootste assortiment professionele merken onder één dak

MW Bedrijfskleding is niet alleen de noordelijke specialist in werkkleding voor de transport en logistieke sector, maar ook voor de automotive, bouw en industriële sector. Hiervoor werken wij alleen met de beste merken, zoals Tricorp Workwear en Mascot Workwear. Maar ook Jobman en Helly Hansen behoren tot de mogelijkheden. Op het gebied van veiligheidsschoenen werken wij samen met het Italiaanse merk Sixton Peak. Kortom: de keuze is reuze en de mogelijkheden eindeloos.

Werkkleding borduren met bedrijfslogo bij MW Bedrijfskleding

Maatwerk is onze specialiteit. Daarom borduren en bedrukken wij alle werkkleding als jassen, broeken, truien en vesten met bedrijfslogo in onze eigen borduur- en drukstudio in onze vestiging aan de A7 in Leek. Onze adviseurs denken graag met je mee voor de juiste uiting en communicatie van jouw logo, slogan en opdrukken. Maak daarom een afspraak met onze adviseurs of bezoek onze showroom.

Laat je inspireren in onze 1600m2 grote showroom

Eerst zien, dan geloven? Bezoek dan onze showroom tussen Groningen en Drachten. Hier vind je de grootste collectie aan transport en logistieke werkkleding. Laat je inspireren door de vele voorbeelden en adviseren door onze specialisten. De showroom is slechts een half uur rijden vanaf Assen, Heerenveen en Leeuwarden en een uur rijden vanaf Zwolle, Emmen en Lelystad.