Retail / Verswinkel bedrijfskleding

Wij begrijpen als geen ander dat je je als ondernemer graag onderscheidt. De juiste bedrijfskleding draagt bij aan de uitstraling en herkenbaarheid van je medewerkers. MW Bedrijfskleding bedient veel retailers en verswinkels voor vlees, vis, groenten en delicatessen. Ook voor jouw concept hebben we passende bedrijfskleding retail!

Je kunt kiezen uit ons ruime assortiment aan standaard artikelen of voor een geheel eigen ontwerp (vanaf drie stuks). Daarbij heb je de keus uit maar liefst 80 verschillende kleuren en materialen. Natuurlijk adviseren we je graag over de mogelijkheden in onze showroom in Leek of bij jou op locatie.

POCO bedrijfskleding

Met het merk POCO hebben we een moderne en vlotte kledinglijn in huis voor de retail en verswinkels. Dankzij deze specialist kunnen we zelfs in lage oplage een geheel eigen kledinglijn maken voor jouw winkel. Denk hierbij aan blouses, buizen, schorten of sloven, het is allemaal mogelijk.

De gekozen collectie personaliseren we in onze eigen borduurstudio. Zo ga je altijd goed gekleed naar je werk.

De klant gaat voor puur

Consumenten kiezen steeds vaker voor pure en onbewerkte producten. Ze nemen hun eigen tas mee naar de winkel en stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit en willen weten wat de oorsprong is. Lokaal, biologisch en vers is eerder regelmaat dan uitzondering.

Wij hebben diverse kledingcollecties die perfect aansluiten bij deze nieuwe levensstijl. Pure kleding met stoere uitstraling. Wist je trouwens dat we gebruikte kleding ook helemaal voor je kunnen recyclen?

Wij werken voor

Downloads

Steakhouse André Dokter

Bij Steakhouse André Dokter schuift iedereen graag aan tafel. Dit restaurant in Briltil staat tot in de wijde omtrek bekend om zijn gastvrijheid, uitstekende keuken, ruime porties en heerlijke wijnen.

Lees verder

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief