Promotionele kleding

Het vermarkten van jouw merk of bedrijf, de introductie van een nieuw product of een personeelsuitje. Op deze momenten kan promotionele kleding een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van jouw product of bedrijf. En of je nou gaat voor drukken of borduren, het wordt altijd iets unieks. Uiteraard met eigen logo en geheel naar smaak en wens.

Wij werken voor

Wordt aangenaam herkenbaar met promotionele bedrijfskleding.

Promotionele kleding is een breed begrip en wordt op vele verschillende manieren ingezet. Het aanbod in promotie kleding is erg groot. Bij ons kan je onder andere terecht voor jassen, vesten, bodywarmers, blouses en overhemden. Maar ook voor polo’s, t-shirts en zelfs broeken. Alle kledingartikelen zijn daarnaast leverbaar in alle soorten en maten. Van XS voor dames t/m 4XL bij de heren en van regular fit tot slim fit, met stretch en zonder stretch. Ook de keuze in kleuren in eindeloos, zodat het perfect aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf, product of merk. Ga jij voor rood, zwart, blauw, groen, geel, paars, zwart of wit?

Wat is promotionele bedrijfskleding?

Bij promotionele bedrijfskleding kan je denken aan een t-shirt, polo, trui of blouse die wordt gedragen op evenementen. Denk hierbij aan festivals, beurzen en sportevenementen om je merk herkenbaar onder de aandacht te brengen. Maar ook een stoere en comfortabele jas of softshell jas voor alle medewerkers tijdens en buiten werktijd valt onder promotionele kleding. Daarnaast dragen ook leden van een team, vereniging of stichting promotionele kleding.

Promotionele kleding van topmerken

Dankzij onze promotionele topmerken kan je kiezen uit ruim 230.000+ artikelen. Merken als Clique, Printer, Santino en James Harvest Sportswear zijn de specialist op het gebied van promo wear. Eerst zien, dan geloven? Bezoek dan eens onze 1600 m2 grote showroom aan de A7 tussen Groningen en Drachten. Hier kan je de gehele collectie zien, passen en voelen. Daarnaast denken onze adviseurs graag met je mee om jouw bedrijf, merk of evenement zo goed mogelijk herkenbaar te maken door middel van promotionele kleding.

Hoe wordt promotionele kleding voorzien van logo’s?

Promotionele kleding zonder logo’s, slogans of opdrukken is geen promotionele kleding. Daarom bedrukken en borduren wij alle bedrijfskleding in onze eigen borduurstudio en drukatelier. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan. Kleding bedrukken en borduren kan bij ons in kleine oplages. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak of bezoek de showroom voor een heerlijke bak koffie.