Sloven

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van horeca sloven? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Wij werken voor

Drie Gezusters Groningen

Het Groningse horecabegrip aan de Grote Markt vierde op 03-03 haar verjaardag met de lancering van de nieuwe huisstijl, een eigen speciaal bier én de nieuwe horeca bedrijfskleding.

Lees verder

Sloven voor bar- en bedieningsmedewerkers

Een horeca sloof is functioneel voor barmedewerkers en bedieningspersoneel. Bij MW Bedrijfskleding vinden we dat een sloof ook comfortabel moet zijn en de juiste uitstraling moet hebben. Met 250+ sloven in ons assortiment hebben wij altijd een passende sloof voor de dames en heren van restaurant, terras of lunchroom. Daarnaast laten onze adviseurs de sloven volledig aansluiten op de huisstijl van jouw organisatie door de juiste stof en kleur te kiezen.

Eindeloze mogelijkheden in kleur en pasvorm

De sloven van onze merken Chaud Devant en Le Nouveau Chef zijn trendy en modern en verkrijgbaar in tal van kleuren. Van bordeaux rood tot mintgroen en van zwart-wit geruit tot volledige prints. Daarnaast is er keus uit lange sloven, met en zonder loopsplit, middellange sloven en korte sloven. De stoffen van de horeca sloven variëren van standaard polyester katoen tot stoer denim en robuust leer. Ook is het mogelijk om bij ons sloven custom-made te laten produceren dankzij het merk POCO.

Horeca sloven met bedrijfslogo borduren of bedrukken

In onze eigen borduurstudio voorzien wij alle horeca bedrijfskleding, waaronder sloven, van logo en opdrukken. Hierdoor zijn jouw bedieningsmedewerkers aangenaam herkenbaar en het visitekaartje van jouw horeca onderneming. Eerst zien, dan geloven? Bezoek onze 1600m2 grote showroom aan de A7 tussen Groningen en Drachten en laat je inspireren en adviseren. Hier vind je de grootste collectie horeca bedrijfskleding onder één dak en krijg je advies op maat van onze specialisten.