Schorten

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van schorten? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Wij werken voor

Bella Italia

Afgelopen zomer heeft onze sales medewerker Anneke het smaakvolle Bella Italia in Assen in nieuwe horecakleding gestoken.

Lees verder

Halterschorten voor bar- en bedieningspersoneel

Een horeca halsschort is functioneel voor bedieningspersoneel. Bij MW Bedrijfskleding vinden we dat een halterschorten ook comfortabel moet zijn en de juiste uitstraling moet hebben. Met 150+ schorten in ons assortiment hebben wij altijd een passende schorten voor de dames en heren van restaurant, terras of lunchroom. Daarnaast laten onze adviseurs de halsschorten volledig aansluiten op de huisstijl van jouw organisatie door de juiste stof en kleur te kiezen.

Eindeloze mogelijkheden in kleur en pasvorm

De halterschorten van onze merken Chaud Devant en Le Nouveau Chef zijn trendy en modern en verkrijgbaar in tal van kleuren. Van bordeaux rood tot mintgroen en van zwart-wit geruit tot volledige prints. Daarnaast is er keus uit lange schorten, met en zonder loopsplit, middellange schorten en korte halterschorten. De stoffen van de horeca halsschorten variëren van standaard polyester katoen tot stoer denim en robuust leer. Ook is het mogelijk om bij ons halsschorten custom-made te laten produceren dankzij het merk POCO.

Horeca schorten met bedrijfslogo borduren of bedrukken

In onze eigen borduurstudio voorzien wij alle horeca bedrijfskleding, waaronder halterschorten, van logo en opdrukken. Hierdoor zijn jouw bedieningsmedewerkers aangenaam herkenbaar en het visitekaartje van jouw horeca onderneming. Eerst zien, dan geloven? Bezoek onze 1600m2 grote showroom aan de A7 tussen Groningen en Drachten en laat je inspireren en adviseren. Hier vind je de grootste collectie horeca bedrijfskleding onder één dak en krijg je advies op maat van onze specialisten.