Koksbroeken

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van koksbroeken? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Wij werken voor

McDonalds Groningen

Voor de service medewerkers van McDonald’s Groningen hebben we een kledinglijn samengesteld uit de pure denim collectie van Chaud Devant. Een unieke en tijdloze collectie, mooi én comfortabel.

Lees verder

Koksbroeken voor koks en keukenmedewerkers

Goede koks dragen goede koksbroeken. Toeval? Wij denken van niet. Daarom hebben wij de beste koksbroeken van professionele horeca kledingmerken aan onze collectie toegevoegd. Van traditioneel zwart, zwart-wit gestreept of blauw geruit tot stoer en modern denim koksbroeken. U vraagt, waar draaien. Tegenwoordig dragen koks ook vaak nette en comfortabele jeans of chino’s in de keuken. Toch zijn de kleuren van de broeken niet veel veranderd. Ook de moderne koksbroek is voornamelijk zwart, grijs of blauw effen. Als dealer van Le Nouveau Chef en Chaud Devant leveren wij alleen aangenaam herkenbare en professionele koksbroeken.

Elastische tailleband en broekzakken

Een koksbroek moet comfortabel en functioneel zijn. Daarom zijn de koksbroeken uitgevoerd met een elastische tailleband. Ook beschikken de meest koksbroeken over één of twee koksbroeken. De koksbroeken zijn te dragen door dames en heren en verkrijgbaar in de volgende maten: XS, S, M, L, XL en XXL. Eerst zien, dan geloven? Kom dan passen in onze showroom in Leek aan de A7 tussen Groningen en Heerenveen. Hier vind je het grootste assortiment horeca bedrijfskleding onder één dak.

Keukenschoenen voor een complete outfit

Onder iedere goede koksbroek hoort goede keukenschoenen, zoals de revolutionaire GT1pro van Michelin en Chaud Devant Chefwear. Daarnaast heb je bij ons keuze uit een ruim assortiment van Sixton Peak werkschoenen. De veiligheidsschoenen van Sixton zijn uitermate geschikt voor koks en keukenmedewerkers.