Keukenschoenen

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van keukenschoenen? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Wij werken voor

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Wanneer je een bezoekje brengt aan dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018 moet je zeker een avondje uit bij Post-Plaza. Gelegen aan een van de mooiste straten in Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân.

Lees verder

Professionele keukenschoenen voor koks

De keukenbrigade moet staan als een huis. Dankzij onze keukenschoenen voor dames en heren met anti-slip zool kunnen jouw keukenmedewerkers zelfs op de meest gladde vloeren aangenaam en comfortabel werken. Onze keukenschoenen zijn geschikt voor zowel dames als heren en verkrijgbaar in alle soorten en maten. De horeca bedrijfsschoenen van Sixton Peak zijn verkrijgbaar in vele varianten en in de volgende maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48.

Revolutionaire keukenschoenen van Michelin en Chaud Devant

Chaud Devant heeft samen met Michelin de revolutionaire keukenschoen, de GT1pro, op de markt gebracht. De veiligheidsschoenen zijn gemaakt van waterproof leer en bevatten zo min mogelijk stiksels. De schoenen zijn eenvoudig schoon te houden, dankzij het ontbreken van de veters. Ook is de GT1pro Magister uitgerust met een waterbestendige lederen zool en een aluminium veiligheidsneus. De koksschoen is verkrijgbaar in een hoge en lage variant en bij ons te kopen in twee kleuren: zwart en bruin. De keukenschoen voor koks is geschikt voor dames en heren met de maten 39 t/m 47.

Kom passen in onze showroom in aan de A7

In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, nabij de stad Groningen, vind je de grootste collectie horeca bedrijfskleding onder één dak. In onze showroom hebben wij een volledig ingerichte shop-in-shop van Sixton Peak. Ook de koksschoenen van Michelin zijn bij ons op locatie verkrijgbaar. Onze specialisten voorzien je graag van advies op maat. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs of maak alvast een afspraak.