Horeca gilets

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van horeca gilets? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Wij werken voor

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Wanneer je een bezoekje brengt aan dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018 moet je zeker een avondje uit bij Post-Plaza. Gelegen aan een van de mooiste straten in Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân.

Lees verder

Horeca gilets voor bar- en bedieningsmedewerkers

Vraagt jouw horeca onderneming voor een formele uitstraling? Ga dan voor een tijdloze horeca gilet. Een gilet geeft jouw medewerkers chique en tijdloos ogen. Vooral in combinatie met een witte en stijlvolle blouse en bijpassende pantalon. In ons assortiment horeca bedrijfskleding hebben wij diverse gilets voor dames en heren en in verschillende kleuren en stijlen, met en zonder zakken.

Maak de outfit compleet

Een horeca gilet is niet af zonder representatieve blouse, pantalon en schoenen. Dankzij merken als J.Harvest & Frost en Greiff en de samenwerking met SchoenenZaken, de meesters in herenschoenen, is het mogelijk om bij ons de outfit compleet te maken. Daarnaast kunnen wij de horeca gilet voorzien van de logo van jouw horeca onderneming.

Kom langs voor advies op maat van onze adviseurs

Wil je graag advies op maat? Bezoek onze showroom aan de A7 in Leek. Hier hebben wij de grootste collectie horeca kleding van Nederland onder één dak. Kom vrijblijvend langs om de horeca bedrijfskleding te zien, te passen en te voelen en geniet ondertussen van een heerlijke kop Segafredo koffie in het MW Café. De showroom is geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30. Wanneer het niet mogelijk is om bij ons langs te komen, komen graag op locatie voor een pas-sessie met onze pasbus.