Horeca blouses

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van horeca blouses? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Wij werken voor

Drie Gezusters Groningen

Het Groningse horecabegrip aan de Grote Markt vierde op 03-03 haar verjaardag met de lancering van de nieuwe huisstijl, een eigen speciaal bier én de nieuwe horeca bedrijfskleding.

Lees verder

Comfortabele horeca blouses voor bar- en bedieningsmedewerkers

Voor horeca bedrijven is de blouse het belangrijkste kledingstuk uit de collectie. Horeca blouses moeten trendy en modern zijn en in één lijn met de huisstijl van de organisatie. Dat snappen wij bij MW Bedrijfskleding als geen ander. Ook vinden wij het belangrijk dat jouw medewerkers zich comfortabel voelen in de bedrijfskleding. Daarom adviseren wij goed ademende blouses met stretch en goed aansluitende pasvormen voor zowel dames als heren. Ook hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel. Horeca blouses moeten kleurvast, strijkvriendelijk en makkelijk te wassen zijn. Een groot deel van onze collectie blouses en overhemden kunnen op 85 graden gewassen worden.

Ruime collectie van professionele merken

Voor horeca bedrijven werken wij uitsluitend met professionele merken als Le Nouveau Chef, Chaud Devant. Deze merken leveren uitsluitend werkkleding voor koks en keukenmedewerkers, maar hebben ook een prachtige collectie blouses voor bar- en bedieningspersoneel. De blouses zijn trendy en modern en o.a. gemaakt van stoer denim in verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook de traditionele witte en zwarte horeca blouses verkrijgbaar van deze merken. Ook de blouses van representatieve merken als J. Harvest & Frost zijn uitermate geschikt voor horeca medewerkers, zoals de vlek- en strijkvrije Black Bow blouses.

Horeca blouses met logo borduren of bedrukken

De specialiteit van MW Bedrijfskleding is maatwerk. Dankzij onze eigen borduuratelier, drukstudio en onze coupeuses kunnen wij de blouses volledig personaliseren naar de stijl van jouw bedrijf. Wij bedrukken en borduren werkkleding met logo’s, namen en opdruk volledig zelf, waardoor wij de kwaliteit van concept tot logistiek volledig controleren. Wil je liever je eigen blouse ontwerpen? Geen probleem. Ook dat is mogelijk. Kies zelf de kleur blouse, knopen, manchetkraag en boordkraag, Daarnaast heb je keuze uit meerdere pasvormen voor mannen en vrouwen. Ga je voor regular fit, modern fit of liever slim fit?

Bezoek onze 1600m2 showroom in Leek

Wil je graag meer informatie en advies over horeca blouses? Bezoek dan onze showroom en spreek met één van onze adviseurs en stel jouw unieke blouse samen. In onze showroom, gelegen aan de A7 tussen Groningen en Drachten, vind je de grootste collectie horeca werkkleding onder één dak.