Werktruien

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van automotive werktruien? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Ruime keuze uit werktruien voor de automotive branche

MW bedrijfskleding is dé specialist als het gaat om automotive bedrijfskleding. We voorzien werknemers in o.a. garages, autobedrijven en leasemaatschappijen. Voor deze werknemers hebben wij een ruime collectie aan duurzame werktruien waar zij gemakkelijk de hele dag hun werk in kunnen doen. We gebruiken alleen de bekende merken zoals Tricorp, Mascot, Helly Hansen Workwear, Greiff, J.Harvest & Frost en Jobman voor de meest duurzame producten.

Van nette tot casual truien

Voor de receptiemedewerker en verkoopadviseurs hebben wij nette werktruien die voor een representatieve uitstraling zorgen. Daarnaast hebben wij casual werktruien voor de servicemonteur en automonteurs. Naast de truien wij ook overhemden, blouses, volledige pakken, overalls, werkbroeken met stretch en hoge zichtbaarheidskleding. Hierdoor is je personeel veilig en herkenbaar.

Custom made werktrui, speciaal voor jou gemaakt

Hoe maken wij jouw personeel aangenaam herkenbaar? Dit doen wij doordat wij een eigen drukstudio en borduuratelier hebben waar wij in eigen huis alle kledingstukken bedrukken en borduren. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit van de producten. Wil je liever iets unieks? Dat kan ook! Het is bij ons ook mogelijk om custom-made bedrijfskleding te laten maken. Wil je graag eerst de bedrijfskleding voelen, zien of zelfs ruiken? Kom dan langs in onze 1600m2 showroom gelegen aan de A7 in Leek of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.