Werkjassen

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van automotive werkjassen? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Werkjassen voor autobedrijven en garages

Voor werkjassen moet je bij MW Bedrijfskleding zijn, wij zijn namelijk de specialist op het gebied van automotive bedrijfskleding. We hebben werkjassen voor medewerkers in autobedrijven, garages en leasemaatschappijen. Voor alle ondernemingen hebben wij professionele werkjassen, van duurzame tot stretch jassen. Bij ons is de keuze reuze, doordat we vele bekende merken in ons assortiment hebben. Een kleine greep uit onze merken zijn: Helly Hansen Workwear, Mascot, Jobman, J.Harvest & Frost en nog veel meer.

Softshell jassen en casual werkjassen

Naast warme werkjassen hebben we ook lichte softshells, comfortabele vesten en casual werkjassen voor de receptiemedewerker en verkoper. Bij ons kan jij je werknemers voorzien van een volledige outfit. We hebben namelijk ook polo’s, blouses, complete pakken. Maar ook t-shirts, truien, overalls en werkbroeken voor monteurs. Zo is het personeel altijd aangenaam herkenbaar.

Maak iets speciaals van je outfit

Wij zorgen er voor dat je medewerkers trots kunnen zijn op de kleding waarin ze werken. Doordat wij een eigen borduur– en drukstudio hebben maken wij altijd iets unieks voor jou. Wij bedrukken en borduren alle werkkleding in huis en daardoor bewaren we de kwaliteit van de producten. Wil je liever iets wat alleen voor jou is gemaakt? Dan is custom-made bedrijfskleding iets voor jou. Kom langs in onze showroom in Leek voor vrijblijvend advies op maat, kan je gelijk ook de kleding passen en voelen!