Monteurs werkbroeken

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van monteurs werkbroeken? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Monteurs werkbroeken voor autobedrijven en garages

Voor een automonteur of servicemonteur is een professionele en comfortabele werkbroek een echte must! Dankzij onze professionele werkkleding merken hebben wij een grote collectie trendy en moderne werkbroeken in alle soorten en maten. Van lange en korte werkbroeken tot zelfs werkbroeken van spijkerstof of uitvoert met stretch stof voor optimaal comfort. De werkbroeken voor monteurs zijn er daarnaast ook verkrijgbaar in diverse kleuren als zwart, grijs, blauw, zandkleurig en wit.

Werkbroeken van professionele merken

Als de specialist in bedrijfskleding voor de automotive sector hebben wij een ruime keus aan professionele kledingmerken als Tricorp, Mascot en Jobman. Dankzij deze merken kunnen wij naast monteurs werkbroeken ook monteurs overalls, high visibility werkleding, werktruien, werkjassen en meer voor autogarages, leasemaatschappijen en autodealers.