Automotive vesten

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van automotive vesten? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Comfortabele vesten voor autobedrijven en garages

Zoek jij moderne en comfortabele werkvesten voor de medewerkers van jouw autobedrijf, garagebedrijf of leasemaatschappij? Dan hoef je niet verder  te zoeken. Dankzij onze professionele werkkleding merken hebben wij een grote collectie trendy en moderne vesten. Kies uit een stoer vest met of zonder capuchon, met of zonder rits en met of zonder zakken. Daarnaast zijn de vesten voor automonteurs, verkoopmedewerkers of magazijmedewerkers verkrijgbaar met stretch voor extra comfort

Werkvesten bedrukken met bedrijfslogo’s

Wij zorgen er voor dat jouw medewerkers altijd aangenaam herkenbaar zijn, dankzij onze eigen borduurstudio. Hier voorzien wij alle vesten voor autobedrijven en motorzaken van logo’s, namen en andere opdrukken. Daarnaast kunnen wij ook custom-made bedrijfskleding produceren, zoals t-shirts, polo’s, truien en vesten om de uitstraling van het bedrijf van A tot Z op elkaar aan te sluiten.

Specialist in werkkleding voor de automotive sector

Naast vesten leveren wij ook werkbroeken, overalls, t-shirts, polo’s en meer voor automonteurs en magazijnmedewerkers. Ook voor de inkoop- en verkoopafdeling, directie en receptiemedewerkers voor garages en leasemaatschappijen ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij de merken Greiff, J.Harvest & Frost en meer leveren wij ook representatieve kleding. Hierdoor kunnen wij alle afdelingen binnen een automotive onderneming voorzien van aangenaam herkenbare bedrijfskleding.