Veiligheidsschoenen

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van automotive veiligheidsschoenen? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Veiligheidsschoenen voor werkplaats- en magazijnmedewerkers

Voor monteurs in de werkplaats en medewerkers van onderdelenmagazijnen zijn veiligheidsschoenen vaak verplicht om te dragen. Daarnaast is het belangrijk dat werkschoenen aangenaam en comfortabel zitten. Dankzij de hoogwaardige veiligheidsschoenen van Sixton Peak kunnen wij alle medewerkers van autobedrijven voorzien van professionele werkschoenen die aan alle veiligheidseisen voldoen. Kies uit hoge werkschoenen, lage werkschoenen, werklaarzen, werkschoenen met of zonder veters en veel meer. Nieuwsgierig? Kom ze passen in de Sixton Peak shop-in-shop in onze showroom aan de A7 in Leek!

Ook voor representatieve herenschoenen

Naast veiligheidsschoenen voor op de werkvloer hebben wij ook, dankzij de samenwerking met SchoenenZaken, prachtige en representatieve herenschoenen voor de verkopers, directie en baliemedewerkers. Deze prachtige Italiaanse herenschoenen van de meesters in herenschoenen kunnen zelfs voorzien worden met het logo van het autobedrijf.