Monteurs overalls

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van monteur overalls? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Monteurs overalls voor autobedrijven en garages

Een monteurs overall mag niet ontbreken in de werkplaats van een auto- of motorgarage. Als specialist op het gebied van automotive bedrijfskleding hebben wij een ruime collectie overalls voor de monteurs in de werkplaats. De overalls zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en pasvormen, zodat alle medewerkers altijd in dezelfde overall lopen. Wel zo herkenbaar vinden wij. Daarnaast heb je de keus om voor een normale werkoverall te gaan of een Amerikaanse werkoverall zonder mouwen. Kortom: de keuze is reuze!

Overalls bedrukken met bedrijfslogo en namen

Laat je monteurs er uitspringen met een eigen overall een eigen naam het het logo van het bedrijf. Hierdoor zijn jouw monteurs direct aangenaam herkenbaar en het visitekaartje van het bedrijf. In onze eigen borduurstudio borduren en bedrukken onze specialisten alle werkoveralls met een passende opdruk.

Laat je inspireren in onze 1600m2 showroom

Eerst zien, dan geloven? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom aan de A7 in Leek. Hier vind je 1600m2 inspiratie aan professionele werkkleding voor monteurs van autogarages en motorzaken onder één dak. Daarnaast krijg je onder het genot van een heerlijke kop Segafredo koffie advies op maat van onze specialisten.