Blouses en overhemden

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van automotive blouses en overhemden? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Blouses en overhemden voor autobedrijven en garages

Voor de inkopers, verkopers, directie en receptiemedewerkers van autobedrijven en leasemaatschappijen hebben wij ruime keus aan professionele en representatieve blouses en overhemden. Dankzij de vele kleuren, patronen, pasvormen en maten kunnen wij iedere medewerker uniform kleden en laten aansluiten bij de huisstijl die het bedrijf wil uitstralen. Past het niet? Dan maken wij het wel passend, want maatwerk is onze specialiteit.

Ga voor een complete outfit voor jouw medewerkers

Naast blouses en overhemden kan je bij ons terecht voor colberts, complete pakken en meer. Omdat er binnen autobedrijven meerdere afdelingen zijn met unieke wensen, is er ook voor iedere afdeling unieke bedrijfskleding nodig. Daarom leveren wij ook werkkleding voor de monteurs of high visibility werkkleding voor de service medewerkers onderweg.

Bedrijfskleding borduren met bedrijfslogo

Om jouw medewerkers aangenaam herkenbaar te maken borduren wij alle blouses en overhemden voor autobedrijven en garages met logo’s, namen en andere opdrukken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek tussen Groningen en Heerenveen en krijg vrijblijvend advies van één van onze specialisten.