Automotive bedrijfskleding

In een showroom vol glimmende bolides wil je als medewerker wel opvallen natuurlijk. Maar ook in de werkplaats wil je comfortabel kunnen werken in veilige kleding. Daarnaast zorgen we ook voor een aangename uitstraling voor de medewerkers van de receptie, after sales of werkplaats. Binnen de automotive branche hebben wij te maken met al deze verschillende dragers van bedrijfskleding. Wij voorzien ze van passende automotive bedrijfskleding, dat goed op elkaar is afgestemd en past bij de uitstraling van het ‘merk op de gevel’. Ons brede assortiment maakt MW Bedrijfskleding daarom tot een interessante partner voor de automotive branche.

Wij kleden zowel medewerkers van kleine als van grote ondernemingen. En indien nodig verzorgen wij ook de promotionele kleding. Uiteraard voorzien van de gewenste logo’s of andere uitingen. Bedrukt of geborduurd in onze eigen druk- of borduurstudio.

 

Eindeloos combineren

Wanneer je elke dag met trots je werkkleding draagt, dan wil je niet alleen dat het lekker zit, maar ook dat het er goed uit ziet. Met de Mascot Unique collectie is dat geen enkel probleem. Deze stoere kledinglijn is er zowel in één als tweekleuren uitvoering en perfect met elkaar te combineren.

Grip en comfort

Dat de banden onder de auto zorgen voor grip en rijcomfort hoeven we jou niet te vertellen. Maar dat het voor mensen hetzelfde is wordt nog wel eens vergeten. Met de juiste schoen zorg je voor grip, demping en balans. En dat is wel zo fijn als je deze hele dag op je benen staat.

Bij MW Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment schoenen die veilig zijn én er goed uitzien. Bijvoorbeeld de werkschoenen van EMMA, zij hebben een speciale lijn voor de automotive branche.

Wij werken voor

Downloads