Automotive bedrijfskleding

In een showroom vol glimmende bolides wil je als medewerker wel opvallen natuurlijk. Maar ook in de werkplaats wil je comfortabel kunnen werken in veilige kleding. Daarnaast zorgen we ook voor een aangename uitstraling voor de medewerkers van de receptie, after sales of werkplaats.

Wij werken voor

Werkkleding voor autobedrijven en garages

Als specialist in bedrijfskleding voor de automotive sector leveren wij al jaren aan vele autobedrijven in heel Nederland. Als autobedrijf heb je te maken met verschillende afdelingen zoals inkoop, verkoop en werkplaats. Wij stellen de bedrijfskleding zorgvuldig af op iedere afdeling. Van Representatieve kleding voor de front-office medewerkers en verkopers tot professionele werkkleding voor de monteurs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gehele collectie naadloos aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf.

Ruime collectie dankzij onze vele merken

Iedere afdeling binnen de automotive sector draagt andere bedrijfskleding. Doordat wij alle branches voorzien, kunnen wij voor iedere afdeling maatwerk leveren. En laat dat nou net onze specialiteit zijn. Van moderne en comfortabele softshell jassen tot stoere en stevige werkjassen en overalls. Of je nou monteur bent of verkoper, receptiemedewerker, magazijmedewerker of directeur. Wij hebben het in huis! Van representatieve pakken, casual kleding of professionele werkkleding. Ook voor de servicemonteurs onderweg kan je bij ons terecht voor hoge zichtbaarheidskleding of high visibility werkkleding. Dankzij de professionele werken als Mascot Workwear, Tricorp WorkwearHelly Hansen Workwear. Voor de receptiemedewerkers en verkoop adviseurs hebben wij Frost en Greiff.

Ook passende schoenen voor iedere medewerker

Naast werkkleding kunnen wij alle medewerkers binnen het bedrijf van passende schoenen voorzien. Voor de werkplaats hebben wij een prachtige collectie werkschoenen van Sixton Peak. Voor representatieve werkschoenen werken wij samen met de meesters van SchoenenZaken. SchoenenZaken heeft een traditionele collectie Italiaanse herenschoenen, die zelfs van bedrijfslogo kunnen worden voorzien. Een uniek detail!

Bedrijfskleding bedrukken of borduren?

Wij vinden het belangrijk dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. In onze eigen borduuratelier en drukstudio bedrukken en borduren wij alle kledingstukken met logo’s en namen. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de A7 in Leek, tussen Drachten en Groningen. Laat je inspireren in onze 1600m2 grote showroom en adviseren door één van onze adviseurs.