Bedrijfskleding voor de zomer

Is jouw bedrijfskleding al zomerproof? Bij MW Bedrijfskleding vind je het grootste assortiment in zomerse bedrijfskleding, zoals t-shirts, polo’s, zomerjassen, bodywarmers, blouses en overhemden en korte werkbroeken.

Ontdek ons assortiment bedrijfskleding voor de zomer

Ook tijdens de warme dagen van het jaar wil je aangenaam kunnen werken in bijbehorende kleding. Daarom hebben wij bij MW Bedrijfskleding een breed assortiment in zomerse bedrijfskleding voor alle doelgroepen. Van promotionele polo’s en t-shirts tot korte werkbroeken voor de vakman. Ook voor de bedieningsmedewerkers in de horeca is goed ademende kleding een echte must.

De promotionele kleding voor de zomer

Tijdens de zomermaanden is het festival in volle gang. In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie van kleurrijke t-shirts en polo’s om aangenaam herkenbaar te zijn tijdens buitenevenementen en festivals. Daarnaast heb je ook keuze uit een breed scala van zomerjassen en vesten voor de avond- en nachtelijke uren.

De werkkleding voor de zomer

In de bouw, langs de weg of het spoor of in de tuin kunnen de temperaturen in de zomer hoog oplopen. Ook op het gebied van werkkleding hebben wij prachtige zomerse werkkleding, waaronder polo’s en t-shirts van polyester en hoogwaardige korte werkbroeken. Met professionele kledingmerken als Mascot Workwear, Tricorp Workwear en Jobman hebben wij voor ieder beroep passende zomerse werkkleding.

Zomerkleding voor de horeca

Voor horecabedrijven hebben wij de grootste collectie kleding voor de zomer met prachtige blouses en overhemden. De professionele overhemden van J. Harvest en Frost is ook uitermate geschikt voor de warme dagen. Daarnaast hebben wij ook blouses en overhemden met korten mouwen, t-shirts en polo’s. Ook voor de avond- en nachtelijke uren hebben wij aangenaam herkenbare en bijpassende zomerjassen, bodywarmers, en vesten.

De representatieve kleding voor de zomer

Ben je werkzaam in de buitendienst, showroom of front-office? Ook hiervoor hebben wij een breed scala aan prachtige jurken en rokken voor dames van de merken Greiff en FITS. Voor de heren hebben wij mooie overhemden en representatieve polo’s. Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom in Leek en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer