B&C Collection

B&C Collection verkoopt trendy promotionele kleding. De kleding heeft een betaalbare prijs en is leverbaar in vele kleuren en modellen. Een groot aantal modellen zijn zowel in heren- als damesmaten leverbaar.

B&C Pro Collection 

Ontwikkeld door de Europese leider op het gebied van werkkleding, biedt B&C Pro een collectie van professionele T-shirts, poloshirts, sweatshirts en een bodywarmer. In deze collectie komen de kennis van B&C en de ruime ervaring van de Europese leider op het gebied van werkkleding samen. Stijl, comfort, functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak; 5 eigenschappen die de filosofie van de B&C Pro Collection weergeven.

B&C DNM Collection

Denim verovert het stadsbeeld, daarom bieden wij u met trots de DNM collectie aan! Met deze collectie bieden wij een concept gebaseerd op de blijvende passie die geïnspireerd is op de onvervalste denim cultuur en de kenmerken van de stof zelf. Het ontwerp van deze innovatieve collectie is tot in de puntjes uitgekiend. Het resultaat is een collectie van 28 exclusieve stijlen, ontworpen met zorgvuldig geselecteerde stoffen en met aandacht voor detail. Met veel enthousiasme willen we u kennis laten maken met deze nieuwe en veelzijdige wereld van T-shirts, sweatshirts, hemden, jacks, schorten, tassen en meer.

Lees meer