Herkenbare truien voor bakkers en bakkerijen

Voor eigenaren en medewerkers van bakkerijen hebben wij trendy en moderne truien die perfect aansluiten op de huisstijl van jouw onderneming. Hierdoor ben jij, samen met je collega’s, altijd aangenaam herkenbaar voor de klanten in jouw winkel. De truien kunnen bij MW Bedrijfskleding volledig naar eigen wens custom-made samengesteld worden vanaf 10 stuks. Maak een keuze uit één van de 70 verschillende kleuren. Kies daarnaast een bijpassende stof, patroon en pasvorm. Er zijn verschillende pasvormen voor zowel dames en heren, zodat iedereen zich comfortabel voelt.

Bakkerskleding met oog voor detail

Alle bakkerstruien zijn in vele maten leverbaar. De truien kunnen, net als alle andere bedrijfskleding voor slagerij, door MW Bedrijfskleding voorzien van logo’s en namen. In onze eigen borduurstudio borduren onze professionals alle logo’s met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Kleding voor ieder beroep

Onze werkkleding is niet alleen geschikt voor bakkerijen, maar ook voor andere verswinkels als slagerijen, groentezaken, viswinkels en andere delicatesse winkels. Naast truien hebben wij ook polo’s, t-shirts, schorten en sloven voor verswinkels, horecabedrijven en retail organisaties.

Lees meer