Automotive bedrijfskleding

In een showroom vol glimmende bolides wil je als medewerker natuurlijk opvallen. Ook in de werkplaats is het belangrijk om comfortabel te werken in veilige kleding. Ten slotte zorgen we dat ook medewerkers van de receptie of after sales kunnen werken in kleding met een aangename uitstraling.

Wij werken voor

Werkkleding voor autobedrijven en garages

Als specialist in bedrijfskleding voor de automotive-sector leveren wij al jaren kleding aan veel autobedrijven door het hele land. Als autobedrijf heb je te maken met diverse afdelingen zoals inkoop, verkoop en de werkplaats. Wij stellen onze bedrijfskleding zorgvuldig af op iedere afdeling. Van Representatieve kleding voor de front-office medewerkers en verkopers tot veilige en professionele werkkleding voor de monteurs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gehele collectie naadloos aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf.

Ruime collectie dankzij onze vele merken

Iedere afdeling binnen de automotive-sector draagt vanzelfsprekend andere bedrijfskleding. Voor elke branch en iedere afdeling is maatwerk nodig en laat dat nou net onze specialiteit zijn. Van moderne en comfortabele softshell jassen tot stoere en stevige werkjassen en overalls. Of je nou monteur bent of verkoper, receptiemedewerker, magazijmedewerker of directeur: wij hebben de juiste outfit in huis! Van representatieve pakken tot casual shirts en professionele werkkleding. Ook de servicemonteurs onderweg kunnen bij ons terecht voor hoge zichtbaarheidskleding, dankzij professionele merken als Mascot Workwear, Tricorp Workwear en Helly Hansen Workwear. Voor receptiemedewerkers en verkoopadviseurs hebben wij Frost en Greiff.

Ook passende schoenen voor iedere medewerker

Naast werkkleding kunnen wij alle medewerkers binnen het bedrijf voorzien van passende schoenen. Voor in de werkplaats hebben wij een prachtige collectie werkschoenen van Sixton Peak. Voor representatieve werkschoenen werken wij samen met de meesters van SchoenenZaken. SchoenenZaken heeft een traditionele collectie Italiaanse herenschoenen, die zelfs van bedrijfslogo kunnen worden voorzien. Een uniek detail!

Automotive bedrijfskleding bedrukken of borduren?

Wij vinden het belangrijk dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. In ons eigen borduuratelier en drukstudio bedrukken en borduren wij alle kledingstukken met logo’s en namen. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de A7 in Leek, tussen Drachten en Groningen. Neem een kijkje in de showroom van maar liefst 1600 vierkante meter groot en laat je adviseren door één van onze adviseurs.

Lees meer