Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Afspraak maken met MW Bedrijfskleding

"(Verplicht)" indicates required fields

Voeg informatie wat de betreft de afspraak toe.
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Onze adviseur neemt contact met je op om de afspraak in te plannen.
Locatie
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Aangenaam!

Aangenaam!

Wij zijn MW Bedrijfskleding, expert op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij werken met passie en de focus op kwaliteit; dit is ons DNA. Verwacht bij ons geen dertien-in-een-dozijn-oplossingen. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. De klant staat dan ook altijd centraal bij MW Bedrijfskleding in Leek.

Met een enthousiast team van medewerkers bedienen wij meer dan 7500 klanten. Dat varieert van zzp’ers, het midden- en klein bedrijf en grotere corporate klanten verspreid over heel Nederland. Onze relaties zijn onze ambassadeurs.

Alles onder één dak

Alles onder één dak

In onze showroom aan de A7 vind je het grootste assortiment aan werkkleding, horecakleding, zorgkleding en sportkleding onder één dak. Met een oppervlakte van ruim 1600 m² aan inspiratie is hier voor ieder wat wils. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken als Mascot Workwear, Chaud Devant, Craft Sportswear en meer. Daarnaast bevindt zich hier ook ons professionele borduurstudio vanuit waar wij alle kleding bedrukken en borduren met een logo.

Een showroom vol inspiratie

Een showroom vol inspiratie

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding? Je bent van harte welkom in onze 1600 m2 grote showroom in Leek. Hier vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. Ook de nieuwste horeca trends. Je vindt bij ons moderne bedrijfskleding. Onze showroom is open op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur. Liever buiten werktijd? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Tijd voor een nieuw kledingpakket? Maak een afspraak

Tijd voor een nieuw kledingpakket? Maak een afspraak

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid