MW Bedrijfskleding: Aangenaam herkenbaar

Aangenaam! Wij zijn MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. Bij MW Bedrijfskleding geloven we in een persoonlijke aanpak, van advies tot levering. Geen wens is ons te gek. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. Niet met dertien-in-een dozijn oplossingen, maar met maatwerk.

Bedrijfskleding voor alle branches

Of je nou werkt in de bouw , horeca of zorg. Jij en je medewerkers moeten er aangenaam herkenbaar uitzien. MW Bedrijfskleding levert professionele werkkleding voor iedere beroepsgroep.

Meer informatie

Borduren, bedrukken en custom made

MW Bedrijfskleding zorgt er voor dat jij en je medewerkers het visitekaartje zijn van het bedrijf. Als één van de weinige leveranciers van werkkleding borduren en bedrukken wij de kleding in onze eigen borduurstudio.

Meer informatie

Meer dan 30 verschillende merken

Wij werken alleen met de beste merken. Van Mascot en Tricorp voor de professionele werkkleding tot Craft en ERIMA voor sporters en teams.

Meer informatie

Laat je inspireren in onze showroom

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben? Je bent van harte welkom in onze 1600 m2 grote showroom in Leek. Hier vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep.

Meer informatie

Werkkleding op locatie passen

Is het niet mogelijk om naar ons toe te komen? Geen probleem! Dan komen wij gewoon naar jou toe met de door jou uitgekozen collectie om te passen op locatie. Gewoon op een tijdstip dat jou en je medewerkers het beste uit komt.

Meer informatie

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers

Dankzij onze 5000 tevreden opdrachtgevers mogen wij doen waar wij goed in zijn. Van advies tot concept voor de leukste, tofste en mooiste bedrijven, organisaties en merken. En daar zijn wij best een beetje trots op.

Meer informatie

Wij werken voor

Hof van Saksen

Van de Wadden tot aan Zeeland, maar ook over de grenzen: met ruim 80 vakantieparken in 9 landen is Landal GreenParks een speler van formaat. Parken zoals Hof van Saksen, met aandacht voor rust, ruimte en natuur.

Lees verder

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief