Nu 10% korting op Printer Essentials

Ben jij op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers? Doe eens gek en ga voor een gave functionele vest, trui, jas of muts met jouw bedrijfslogo! De Essentials collectie van Printer is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Alle items zijn verkrijgbaar in 7 herkenbare kleuren. Ontvang t/m 19 oktober 10% korting!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook direct kleding kopen in de shop-in-shop?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. In onze vernieuwde shop-in-shop van Printer Active Wear hangt een uitgebreide pascollectie van het volledige assortiment. Dat houdt in dat wij alle maten en kleuren hebben hangen, maar hier geen voorraad van hebben. De kleding kan wel direct besteld worden met een levertijd van maximaal 5 werkdagen.

Kan er ook online een offerte aangevraagd worden?

Het is zeker mogelijk om online een offerte aan te vragen. Ga naar onze offerte-pagina en vraag heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en vermeld hierbij dat het gaat om kleding van Printer Active Wear. Loop je ergens tegen aan? Vraag dan één van onze adviseurs om hulp via: 0594 518 738 of start een gesprek via de Live Chat.

Hoe krijg ik korting op Printer Essentials?

Heel eenvoudig. Bezoek onze showrom mét de geheel vernieuwde shop-in-shop van Printer Active Wear en vraag een vrijblijvende offerte aan bij één van onze adviseurs voor jouw bedrijf. Op de offerte wordt de korting automatisch meegerekend. De offerte blijft 30 dagen geldig en kan omgezet worden in een factuur.

Welke kleding valt er onder de korting?

Onder de actie valt alle kleding uit de collectie Printer Essentials.

Scoor de Printer Essentials nu met 10% korting

Ben je op zoek naar promotionele werkkleding voor jouw bedrijf, merk of evenement? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs of kom langs in onze showroom!
Printer Active Wear biedt eindeloos veel mogelijkheden en is daardoor hèt merk als het gaat om promotionele werkkleding voor jouw bedrijf, merk of evenement.

Printer Active Wear is perfect als promotie bedrijfskleding

Printer Active Wear is een kledingmerk met promotionele doeleinden. De Printer Essentials is een collectie van bijeenpassende basisstukken! Deze kleding is beschikbaar in 7 krachtige kleuren en de meeste modellen bestaan uit een heren-en damesmodel. Voor heren zijn de maten beschikbaar S t/m 5XL en voor dames XS t/m XXL. Printer biedt als extra ook knopen, zippullers en trekkoordstoppers aan in dezelfde 7 krachtige kleuren en meer.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.