MW Bedrijfskleding

MW Bedrijfskleding beschikt over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bedrijfskleding, promotionele kleding en merchandise. Met een klantenbestand van ruim 3500 klanten in alle denkbare branches in Nederland, Europa en ver daar buiten zijn wij een belangrijke speler in de markt. 

Wij onderscheiden ons in korte communicatie lijnen en de daarbij horende uitstekende bereikbaarheid, betrouwbaarheid en hoogwaardige producten. Dit resulteert in een professionele focus op bedrijfskleding. Daarnaast zijn duurzame relaties met de klanten, het personeel alsmede met de betrouwbare leveranciers en producenten zekerheden die kwaliteit waarborgen. Investeren in een duurzame relatie met de klant is voor het rendement van de samenwerking op lange termijn noodzakelijk.

Eerlijkheid, transparantie en heldere richtlijnen zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf waardoor wij in staat zijn een prettige relatie met onze klanten teweeg te brengen wat resulteert in tevreden klanten en een informele relatie met onze klanten.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze accountmanagers, zij komen graag bij u langs! 

11 Steden Hal
Alfa College
Alkmaar Sport
Almeer Plant
Bauhaus
BD Kiestra
Beijk Catering
Best Western Aduard
Century Autogroep
Fontana Bad Nieuweschans
Huiskes Kokkeler Autogroep
Liftinstituut
Tiktak-Segafredo
Koninklijke Jongeneel
Post Plaza
Beurs van Berlage
Mueller
HSF Logistics
Landal
Wildlands Adventure Zoo Emmen
Noorderpoort college
SMB Willems
Boni Supermarkt