Vlek- en strijkvrije Black Bow overhemden van J. Harvest & Frost

Niemand draagt graag een overhemd met vlekken en kreukels. En al helemaal niet wanneer je er representatief uit moet zien, zoals in de horeca of op een beurs. Dat hoeft nu gelukkig niet meer! Dankzij de ultieme Black Bow blouses van J. Harvest & Frost loop jij er altijd als een plaatje bij. De revolutionaire strijkvrije shirts met bescherming tegen morsen zijn waarschijnlijk de laatste overhemden die jij ooit nodig zult hebben. Zeg vaarwel tegen strijken, vroegtijdig morsen van koffie en lunchvlekken. Dankzij de geavanceerde nanotechnologie ben jij overal veilig. Black Bow overhemden zijn je beste vriend.

Nanotechnologie voorkomt vlekken

J. Harvest & Frost heeft de prachtig afgewerkte en stijlvolle blouse tot diep in de vezels verbeterd door middel van revolutionaire nanotechnologie. Zit het dan nog wel comfortabel? Jazeker! Het vlekvrije overhemd voelt en zit nog steeds als een katoenblouse, maar is beter bestand tegen vloeistoffen en oliën dan andere blouses. Zowel van buiten als van binnen. Dus ook na het morsen van een kop koffie zie jij er nog steeds top uit en kan je rustig achterover leunen na een nerveuze zweetaanval. Handig toch?

Nooit meer strijken

De strijkvrije blouse is niet nieuw en bestaat al een tijdje. Soms werkt het uitstekend. Vaak ook niet. De Black Bow overhemden van J. Harvest & Frost zijn écht strijkvrij en blijven de hele dag door fris en netjes, dankzij de getapete naden en de kreukherstellende behandeling. Waar andere kreukels meestal ontstaan door natte plekken op het shirt, moet de Black Bow blouse juist vochtig of nat worden om de kreukels, die zich tijdens het gebruik van het shirt hebben verzameld, weg te werken.

Elastische kraagknop voor extra comfort

In het streven om ’s werelds best functionerende shirt te maken, is er door J. Harvest & Frost een gepatenteerde oplossing bedacht voor een probleem wat we allemaal ondervinden. Het sluiten van de bovenste knoop in de kraag is altijd lastig en of zelfs onmogelijk. De oplossing hiervoor was simpel en eenvoudig. De bovenste kraagknop is bevestigd met elastisch draad. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor extra beweging en is daarom comfortabeler tijdens het dragen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Annachien Dijkstra

Annachien Dijkstra

Annachien is onze smaakmaker, zowel in de keuken als op het werk! Ze laat zich graag verleiden door de no-nonsense gerechten van Jamie Oliver en probeert hetzelfde te doen voor haar relaties. Haar inspiratie haalt ze uit de nieuwste trends en actualiteiten om vervolgens een vertaalslag te kunnen maken naar een ‘nieuwe’ kledinglijn.