Bedrijfskleding laten maken

Wilt u graag iets speciaals of geheel unieks met uw bedrijfskleding doen? Kies dan voor maatwerk kleding. Het op maat laten maken van uw ontwerp is onze specialiteit. Wij vertalen uw visie, huisstijl en andere voorkeuren in een custom made ontwerp!

Met veel plezier maken we schetsvoorstellen, adviseren we in de kleurcombinaties en in de keuze van de stoffen van uw gewenste bedrijfskleding. Het gehele proces van creatie tot realisatie kunnen wij perfect voor u verzorgen. 

Het custom made traject ziet er als volgt uit: 

1. Advies: Een helder en duidelijk adviesgesprek waarin we allereerst naar uw wensen en behoeften kijken. Aan de hand hiervan kunnen geven we u een goed advies en maken we duidelijke afspraken.

2. Ontwerp: Onze designers gaan naar aanleding van het adviesgesprek aan de slag. Wij vertalen uw visie, huisstijl en andere voorkeuren in een verassend custom made ontwerp. Dit allen doen wij in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. 

3. Productie: Na goedkeuring van het ontwerp gaat het productieproces van start. Onze borduur- en drukstudio zal met grote zorg uw op maat gemaakte bedrijfskleding produceren. 

4. Logistiek: Tot slot vindt de levering van de custom made kleding plaats. Dit leveren wij aan de klant op de afgesproken tijd en locatie.

 

Bent u nieuwsgierig naar klanten die u voorgingen in het custom made proces? Bekijk in het linker menu een aantal voorbeelden van onze tevreden klanten!

Wilt u graag nog meer informatie ontvangen betreft de custom made bedrijfskleding? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

11 Steden Hal
Alfa College
Alkmaar Sport
Almeer Plant
Bauhaus
BD Kiestra
Beijk Catering
Best Western Aduard
Century Autogroep
Fontana Bad Nieuweschans
Huiskes Kokkeler Autogroep
Liftinstituut
Tiktak-Segafredo
Koninklijke Jongeneel
Post Plaza
Beurs van Berlage
Mueller
HSF Logistics
Landal
Wildlands Adventure Zoo Emmen
Noorderpoort college
SMB Willems
Boni Supermarkt